Gomaj și Exfoliere

Gomaj și Exfoliere

Arată toate 12 rezultatele

Afișează
50%

Dischete tonifiante Green Tangerine Vita C Toning Pads (70 buc.) | Goodal

Highlights:

Disponibile doar 4 săptămâni pe an, mandarinele verzi conțin de 10 ori mai multă vitamina C decât mandarinele mature. Vitamina C utilizată în această colecție, ascorbil glucozid, este stabilă împotriva luminii și nu irită. Combinate cu arbutină (înălțător natural al pielii) și niacinamidă (vitamina B), serul și crema Vita C funcționează pentru a oferi o hidratare de lungă durată și un ton mai luminos și mai uniform al pielii.

Experimentați beneficiile puternice de iluminare a pielii ale vitaminei C cu aceste tampoane de toner Green Tangerine Vita C. Comodă și hipoalergenică, fiecare discheta are două fețe si este îmbibata în toner Goodal Green Tangerine Vita C și poate fi folosit ca toner zilnic sau ca discheta de curățare.

Mod de utilizare: Ștergeți ușor fața cu partea moale a dischetei evitând zona ochilor. Utilizați partea în relief a dischetei pentru a elimina impuritățile reziduale din zone precum nasul, fruntea și bărbia. Aplicati apoi serul și crema pentru pete întunecate Vita C Goodal Green Tangerine pentru cele mai bune rezultate.

SFAT: Poate fi folosit și ca pachet de măști, lăsând pe față 5-10 minute.

68,00 lei
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
Filtre
0 Favorite
0 Coș
Close

Coșul meu

Coșul este gol!

Continuă cumpărăturile