Plasturi hidrocoloidali impotriva acneei, 18 buc | COSRX

17,00 lei

În stoc

SKU: 11111519 Categorii: , , , ,
Cumpăra de incă 170,00 lei si primesti transport gratuit
Continuă cumpăraturile

Descriere

CLEAR FIT MASTER PATCH este un plasture hidrocoloid (pansament transparent autoadeziv, impermeabil si bio-degradabil) ce previne infectiile secundare in timp ce ajuta la vindecarea cosurilor. Este foarte usor si subtire, si permite aplicarea lui in cele mai mici și dificile zone de pe fata. Protejează pielea de poluanti externi, bacterii și machiaj. Este complet transparent.

Diferențele dintre Cosrx Acne Pimple Master Patch și Cosrx Clear Fit Master Patch:
Acne Pimple Master Patch vin în diferite mărimi, se pot adapta la dimensiunea zonei afectate;
Clear Fit Master Patch sunt mai subțiri, creați special pentru a fi folosiți în timpul zilei, sub machiaj.

Utilizare: Se aplică pe pielea curata si uscata (a nu se folosi alte produse de ingrijire inainte de aplicarea plasturelui!). Aplicati plasturele pe zona afectata inainte de a merge la culcare. Scoateti plasturele dimineata – a se folosi un plasture pe zi.

Informatii suplimentare

Greutate1 g
Cantitate

18 patches de 10 mm fiecare

Ingrediente

Polyurethane Film, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane

EAN

8809416471396

Marca

COSRX

Prin sloganul "Expecting tomorrow", brandul Cosrx isi propune sa creeze produse blande cu pielea, care sa trateze afectiunile specifice acesteia, oferindu-i un aspect mai bun in viitor. Ambasatorul brandului - Mr. RX, a studiat tipurile de ten si necesitatile particulare ale fiecaruia si astfel a creat brandul COSRX in 2013, fiind un succes inca de la inceputuri.