Serum cu Houttuynia Cordata + arbore de ceai | Mary and May

102,00 lei

În stoc

Cumpăra de incă 170,00 lei si primesti transport gratuit
Continuă cumpăraturile

Descriere

Mary & May este un brand de ingrijire a pielii din Coreea de Sud care utilizeaza doar ingrediente sigure, de calitate superioara pentru rezultatele cele mai bune in ingrijirea specifica a pielii.

Acest serum este infuzat cu 85% extract de houttuynia cordata și 9,7% extract de arbore de ceai, ideal pentru a rafina porii și a calma pielea iritata sau sensibila.

Houttuynia cordata este o planta cu flori originara din sudul Asiei, cunoscuta si sub numele de planta cameleon sau frunza – inima, care a devenit foarte populara in podusele de ingrijire a pielii sensibile, uscate sau cu tendinta acneica.

Serumul nu contine parfum, are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii.

Informatii suplimentare

Greutate1 g
Ingrediente

Houttuynia Cordata Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Glycereth-26, 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol

Cantitate

30ml

EAN

8809670680794

Marca

MARY & MAY

Mary&May este un brand abudent in ingrediente curate, derivate din natura, cu o eficienta ridicata pentru fiecare problema cu care se poate confrunta pielea noastra. Prin codificarea de culori a etichetelor, Mary&May isi propune sa fie un adevarat ghid catre frumusetea curata.