PLATA ȘI LIVRARE

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon sau pe email.

Unde se fac livrari:
Oriunde in tara unde poate ajunge curierul sau Posta Romana.

Cum se face plata?

  • RAMBURS (plata la livrare) Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.
  • Card de Credit

    • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron – orice model.
    • Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
    • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online, www.my-k.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
    • Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea My K Romania

Cat dureaza livrarea?
Livrarea produselor aflate pe stoc se face in intre 24 – 72 de ore, pentru celelalte produse poate dura de la 5 la 14 zile, iar in situatii extreme chiar 21 zile.

Cat costa livrarea?
– 10 RON pentru Plata Ramburs, online cu cardul sau Transfer Bancar in Bucuresti
Pentru comenzi mai mari de 150 RON, transportul este gratuit ( In cazul comenzilor online aveti posibilitatea sa optati pentru transport gratuit).

Nota: Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care My K Romania nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.
IMPORTANT: In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

LIVRAREA INTERNATIONALA SE FACE FOLOSIND CURIERII TNT SI GLS

Livrare în interiorul Uniunii Europene și UK costă doar 50 lei – preț cu TVA inclus.

Preturile sunt disponibile pentru celelalte țări

din afara Uniunii Europene

le regăsiți mai jos pentru fiecare curier in functie de zona in care va aflati.

Preturi TNT
Preturi GLS