Reduceri

35%

Masca faciala calmanta cu centella asiatica | COSRX

Highlights:

Masca de fata Pure Fit Cica Calming True Sheet Mask de la COSRX este imbogatita cu extracte de Centella Asiatica pentru a asigura calmarea tenului sensibil.

Mod de utilizare: dupa curatarea fetei, aplicati masca si lasati-o sa actioneze 15-20 min.

15,00 lei
35%

Masca faciala hranitoare si antirid cu propolis | COSRX

Highlights:

Masca faciala Full Fit Propolis Nourishing Magnet Sheet Mask de la CosRX este imbogatita cu extracte de propolis, laptisor de matca si miere pentru a asigura hranirea tenului, hidratarea in profunzime si efectul antirid pe termen lung.

Mod de utilizare: dupa curatarea fetei, aplicati masca si lasati-o sa actioneze 15-20 min.

15,00 lei
30%

Masca faciala pentru luminozitate Green Tangerine Vita C Dark Spot Serum Sheet Mask | Goodal

Highlights:

Disponibile doar 4 săptămâni pe an, mandarinele verzi conțin de 10 ori mai multă vitamina C decât mandarinele mature. Vitamina C utilizată în această colecție, ascorbil glucozid, este stabilă împotriva luminii și nu irită. Combinate cu arbutină (înălțător natural al pielii) și niacinamidă (vitamina B), serul și crema Vita C funcționează pentru a oferi o hidratare de lungă durată și un ton mai luminos, uniform al tenului.

Goodal Green Tangerine Vita C Dark Spot Serum Mask Sheet a fost creata cu același extract de mandarină verde și vitamina C ca faimosul ser Goodal Vit C Dark Spot, pentru a ajuta la obtinerea pielii luminoase!

Cum se folosește: A se utiliza după curățare/demachiere și toner. Deschideți punga pentru mască și scoateți filmul de pe foaie. Aplicați masca uniform pe față. Lăsați să acționeze 10-20 de minute și scoateți masca. Masați ușor esența rămasă în piele.

14,00 lei
Scroll To Top
Close
Close
Magazin
0 Favorite
0 Coș
Close

Coșul meu

Coșul este gol!

Continuă cumpărăturile