Cooling gel with premium aloe vera, 300g | PaxMoly

24,00 RON

În stoc

SKU: 11113661 Categories: , , , , ,
Buy again 170,00 RON and receive free shipping
Continue shopping

Description

Pax Moly Premium Jeju Aloe Vera Soothing Gel are proprietăți antiinflamatorii care pot reduce durerea, umflaturile și durerile provocate de răni sau leziuni. Susține producția și eliberarea de colagen. Accelerează timpul de vindecare a rănilor și limitează cicatricile, reducând timpul de vindecare a arsurilor de gradul I și II.

Way of ussage:

Pasul 1: Curățați-vă fața cu un bun produs de curățare a feței potrivit pentru tipul dumneavoastră de piele.

Pasul 2: Folosiți un tonic pentru a vă calma și liniști pielea. Tonerul ajută la îndepărtarea unui plus de murdărie și impurități de pe față.

Pasul-3: Serul îmbunătățește aspectul liniilor fine și al ridurilor.

Pasul-4: Folosiți Pax Moly Premium Jeju Aloe Vera Soothing Gel ca o cremă hidratantă. Crema hidratantă poate hidrata pielea uscată și ajută la combaterea problemei acneei.

Pasul-5: Folosiți crema de protecție solară ca ultim pas al rutinei de îngrijire a pielii. Crema de protecție solară ne protejează pielea de daunele provocate de razele UV.

Informații suplimentare

EAN

8809547410257

INGREDIENTS

Water, Glycerin, Alcohol, Propylene Glycol, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

Brand

PAXMOLY

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.