Retinol – Scrub corporal pe baza de sare cu retinol, 500g | Glamfox

89,00 lei

Scrub-ul pentru corp Glamfox Retinol + 7Peptides conține retinol, acid salicilic, sare, ulei de semințe de dovleac, ulei de sâmburi de caisă, ulei de semințe de floarea soarelui și ulei de jojoba, printre alți ingredienți. Este destinat ingrijirii porilor măriți, hiperpigmentarii, petelor întunecate și are ca scop iluminarea și albirea pielii.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, este formulat ca o cremă și destinat pentru utilizare pe tot corpul. Produsul este de culoare galbenă, are parfum de caisă și vine într-un volum de 500 ml.

Mod de utilizare:

Odată ce corpul este înmuiat, începe curățarea acestuia cu ajutorul scrubului. Încearcă să te concentrezi și pe zonele aspre precum coatele, calcâiele sau genunchii. Îndepărtează scrubul de pe corp cu apă călduță, apoi folosește gelul de duș. Clătește-te și apoi șterge-ți corpul cu un prosop moale, eliminând fiecare picătură de apă.

 

În stoc

Cumpăra de incă 170,00 lei si primesti transport gratuit
Continuă cumpăraturile

Informatii suplimentare

INGREDIENTE

Sodium Chloride (480,000ppm), Glycerin, Aqua, Sillica, Polysorbate 20, Trehalose,
1,2-Hexanediol Perfume, Ethylhexylglycerin, Retinyl Palmitate, Pepo (Pumpkin) Seed oil, Citric Acid Gardenia Florida Fruit Extract, Propanediol, Salicylic Acid, Prunus Armeniaca (Apricot) Capryloyl Salicylic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract Portulaca Oleracea Extract Lactobacilus Soybean
Leaf Extract, Tocopherol, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Portulaca
Ferment Extract Cinnamomum Cassia Bark Extract Acetyl Hexapeptide-22 Acetyl Hexapeptide-19-Octapeptide-4 Oligopeptide-28-Decapeptide-7,Caffeoyl Tripeptide-1.Linalool Citronnellol

Marca

GLAMFOX

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienții autentificați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.