Spuma de curatare cu colagen marin, 100ml | PaxMoly

29,00 lei

Este o spumă de curățare care reface uleiul și hidratarea pielii uscate cu extract de colagen hidrolizat, ajutând la menținerea pielii hidratate. PAX MOLY Perfect Marine Collagen Foam Cleanser este o formulă de curățare premium, plină de substanțe active de întinerire a pielii, cum ar fi extractul de frunze de Nelumbo Nucifera, extractul de frunze de Cryptomeria Japonica și colagenul (marin) hidrolizat.

Este cea mai bună pentru toate tipurile de piele și ajută la menținerea pielii hidratate. Soluție de curățare pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare:

Distribuiți o cantitate mică de produs în palmă. Frecați-vă ușor mâinile pentru a crea o spumă bogată. Aplicați spuma pe față, folosind mișcări circulare ușoare.

Continuați să masați produsul de curățare pe piele timp de aproximativ 1-2 minute, permițându-i să vă curețe și să vă purifice eficient pielea. Clătiți bine cu apă călduță, asigurându-vă că îndepărtați toate urmele de spumă de curățare.

În stoc

Cumpăra de incă 170,00 lei si primesti transport gratuit

Informatii suplimentare

EAN

8809547411612

INGREDIENTE

Water, Hyaluronic Acid 20,000ppman Ad Palmitic Acid, Vitamin E, Myristic Acid, Glycerin, Potassium, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl B Acid, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Nelumbo Nude Cyptomeria japonica Leaf Extract, Hydrolyzed MarineKola M Glycol 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA.

Marca

PAXMOLY

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienții autentificați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.